Overslaan naar content

Bijbaan avondoperatie

  • Hoofddorp, Noord-Holland, Nederland
Warehouse

Functieomschrijving

Bijbaan avondoperatie

Ben jij op zoek naar een baan naast je studie? Bij Seabourne Logistics krijg je de kans om logistieke werkzaamheden uit te voeren. In ons warehouse zorgen we voor een vlotte afhandeling van binnenkomende zendingen en het correct verwerken van data in de daarbij behorende computersystemen. Binnen deze avondoperatie zorg jij er samen met jou collega's voor dat de zendingen op de juiste manier en tijdig te deur uit gaan. Je krijgt hier de kans om kennis te maken met de logistieke wereld. De werktijden zijn wisselend en liggen tussen 17:00 uur en 22:00 uur.


Aangezien deze vacature over de locatie Sassenheim gaat, is het goed om te weten dat deze locatie later dit jaar wordt ondergebracht onder onze nieuwe vestiging in Hoofddorp. Wij begrijpen dat jij solliciteert voor locatie Sassenheim maar en nodigen je uit om mee te verhuizen naar Hoofddorp. Ook als je liever niet mee verhuist, nodigen wij je uit om te solliciteren!


Wij bieden jou:

  • Een uitdagende functie waarbij je kennis maakt met de logistieke wereld. 
  • Doorgroeimogelijkheden.
  • Werken in een jong en dynamisch team.
  • Vaste reiskosten vergoeding per gewerkte avond indien enkele reis woon-werk afstand 10 km of meer is.
  • Een aantrekkelijk salaris van € 7,15 tot € 15,10 per uur, afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Vereisten

Dit ben jij:

  • MBO werk- en denkniveau.
  • Je vindt het leuk om in teamverband te werken.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.


Over Seabourne Logistics

Seabourne Logistics is opgericht in 1962 door Sir Clive Bourne die begon als een van de eerste pakketbezorgdiensten in Europa. Met ons 60-jarig jubileum staan aan de vooravond van een volgende fase in ons bestaan. Seabourne Logistics is een toonaangevende onafhankelijke logistieke dienstverlener met kantoren in het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Frankrijk en Zuid-Afrika die wereldwijd logistieke oplossingen biedt via hun 6 divisies: Warehousing, E-Fulfilment, Verzendoplossingen, Freight Services, Mail Solutions en Douaneoplossingen. We staan ​​bekend om onze persoonlijke en hands-on aanpak en hebben een uitzonderlijke reputatie opgebouwd waar goede communicatie, flexibiliteit en betrokkenheid centraal staan ​​in wat we doen.


Meer weten over Seabourne Logistics? Bekijk de website!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Deze vacature wordt met eigen kanalen ingevuld tot nader order aan onze vaste wervingspartners.

of